Haber

Vampire Diaries’in Yakışıklısı Ian Somerhalder Çifte Yerleşti: Hollywood’u Özlemediğini Açıkladı

‘Vampire Diaries’ dizisiyle birçok genç kızın hayatına giren ve bir daha ayrılmayan güzel oyuncu Ian Somerhalder, yeni hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar içeriğimizde?

Kaynak:https://pagesix.com/2024/01/18/entert…

Kötü vampir karakteriyle birçok genç kızın hayatına giren “Vampire Diaries” dizisinin efsane yıldızlarından biri olan Ian Somerhalder, yıllardır ününü koruyan isimlerden biri.

45 yaşındaki aktör, 2015 yılında Nikki Reed ile evlendi ve çiftin iki çocuğu var.

Ian Somerhalder, kendisi ve eşi aktris Nikki Reed’in eşyalarını toplayıp iki çocuklarıyla birlikte Los Angeles’ın hemen dışındaki bir çiftliğe taşınacaklarını duyurdu.

Ünlü oyuncu, Hollywood’un ihtişamlı hayatını ve şöhretini eski tarz çiftlik hayatıyla değiştirmekten pişmanlık duymadığını söyledi.

Somerhalder E! Oyunculuktan uzaklaşma kararını News’e şöyle anlattı: “Uzun zamandır yaptığım işi gerçekten seviyordum. “Hiçbirini kaçırmıyorum. Film yapmayı seviyorum ve bunu çok uzun zamandır yapıyorum. Harika vakit geçirdik.” ifadesini ekledi.

2014 yılında çıkmaya başlayan ve ertesi yıl evlenen çift, 6 yaşındaki kızları Bodhi Soleil ve haziran ayında doğumunu duyurdukları oğulları ile şehirden uzakta mutlu bir şekilde yaşıyor.

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım?

sehitkamil-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu