Haber

Emet’in Umutlu Köyü’nde Recep Tayyip Erdoğan’a Büyük Destek

Emet’in Umutlu köyünde Erdoğan aşkı

Kullanılan 154 maçın 153’ü Recep Tayyip Erdoğan’a gitti

KÜTAHYA – 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Umutlu köyünde Recep Tayyip Erdoğan’a karşı 153, Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bir oy olmak üzere 154 geçerli oy kullanıldı.

156 seçmenin bulunduğu Umutlu köyünde ise 155 oy kullandı. Oy sayımı sonucunda 1 oy geçersiz sayıldı, kullanılan 154 geçerli oyundan 153’ü Recep Tayyip Erdoğan’a, 1’i Kemal Kılıçdaroğlu’na gitti.

Milletvekili seçimlerinde köyde farklı bir tablo ortaya çıktı. Milletvekili seçiminde oy kullanan 155 seçmenin tamamının oyunu geçerli sayılırken, AK Parti 86, MHP 47, Yine Refah Partisi 11, Uygun Parti 5, CHP 2, BBP 2, Zafer Partisi 1 ve Cumhur İttifakı 1 oy aldı. .

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti Emet İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Şimşek ve Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Umutlu köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte bir merkeze gelerek teşekkür etti.

1912 yılı kayıtlarında adı “Azand” olan ve daha sonra Umutlu olarak değiştirilen ilçeye 13 kilometre uzaklıktaki 193 nüfuslu köyde yaşayan vatandaşlar, seçim sonuçlarından memnun olduklarını ifade ettiler.

Köylülerden Abdullah Kurnaz, köyün daha önce çamurla kaplı olmadığını, artık parke taşlarla kaplandığını ve ilçe yolunun asfalt olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Köylülerden Yusuf Elibol, AK Parti ile birlikte köylerine gelmeye başladıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Emet Belediyesi’nden memnun olduklarını ve devam edeceklerini ifade etti. yanlarında olmak ve destek vermek.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Umutlu köyünde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların yüzde 99’unun liderleri Recep Tayyip Erdoğan’a alınmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Doğan, “Vatandaşlarımız nereden geldiğini ve geleceğini bilerek hizmete nezaketle destek oldular. Halka hizmet destek olarak geri döndü. 28 Mayıs seçimlerinde Umutlu köyünde de aynı desteği bekliyoruz. Türk Yüzyılını liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile başlatacağız.”

haberkocakoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu