Haber

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları açıklandı! Toplam değer 1057 TL

Her ay PlayStation Plus abonelerine PS4 ve PS5’te ücretsiz oyun veren Sony, Mart 2023’te kullanıcılarına üç PlayStation oyununu 1057 TL’ye hediye edecek.

PLAYSTATION PLUS MART 2023 OYUNLARI DUYURULDU

  • Savaş Alanı 2042 – 800,00 TL
  • Minecraft Zindanları – 179,00 TL
  • kod damarı – 789,00 TL

Tüm PlayStation Plus Mart 2023 oyunları, 7 Mart Salı ile 3 Nisan Pazartesi tarihleri ​​arasında PlayStation Plus Essential, Extra ve Premium üyelerine sunulacak.

SAVAŞ ALANI 2042 | PS4 ve PS5

Battlefield™ 2042, serinin topyekun savaşa ikonik dönüşünü müjdeleyen birinci şahıs nişancı oyunudur. Uyum sağlayın ve yakın gelecekte düzensiz bir dünyada zorlukların üstesinden gelin. En iyi cephaneliğinizi benzersiz bir ölçek ve destansı yıkım artışı sunan dinamik olarak değişen savaş alanlarına götürmek için 128 oyuncudan oluşan bir takım oluşturun.

MINECRAFT ZİNDANLARI | PS4

Minecraft Dungeons’ın tüm hikayesini başından sonuna kadar deneyimleyin. Temel oyunu ve altı DLC’yi içeren Ultimate Edition’ı edinin: The Jungle Awakens, Chilling Winter, Wuthering Peaks, Flames of the Nether, Infernal Depths ve Echoic Void. Hepsi, oyunu ve her bir DLC’yi ayrı ayrı satın almaktan daha düşük bir fiyata.

KOD DAMAR | PS4

Kendi Hayaletinizi oluşturun, ekip kurun ve CODE VEIN’de geçmişinizi aydınlatmak ve gerçek kabusunuzdan kaçmak için cehennemin en uzak köşelerine doğru gerçek bir yolculuğa çıkın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu