Sağlık

Eczacılığın “En İyi” Ödülleri Muhteşem Gecede Sahiplerini Buldu

Eczacılık sektörünün “En İyi” ödülleri Süper Gece ile sahiplerini buldu. “Eczacının Sesi E-Gazetesi ve Ahmet Keleşoğlu Özel Ödülleri” 7 Şubat akşamı sahipleriyle buluştu.

Tıp ve eczacılık dalının önde gelen yayın organı Eczacının Sesi e-Gazetesinin düzenlediği 6620 eczacının oyu ile belirlenen ödüller sahiplerine sunuldu. Oylama sonucunda verilen ödüllerin yanı sıra Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen ödüller de sahiplerini buldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Adayı Dr. Tugay’dan Farklı’ Dr. Behçet Uz Karşılaştırması!

Eczacının Sesi Ödül Töreni, 7 Şubat akşamı Ataşehir DasDas’ta gerçekleştirildi. Sunuculuğunu sanatçı Hakan Bilgin’in yaptığı geceye, profesyonel eczacılık kuruluşlarının lider ve yöneticileri, eczacılık fakülteleri dekanları ve öğretim üyeleri, eczacılık sektörünün üst düzey yöneticileri katıldı. ve ilaç sektörü, eczacılar ve geniş bir misafir grubu. Gecede dağıtılan ödüllerin sahipleri şöyle oldu;

Eczacılık sektörünün “en iyi” ödülleri muhteşem bir gecede sahiplerine verildi.

Ahmet Keleşoğlu Özel Ödülleri

Selçuk-As Ecza Deposu ile 2015 yılında vefat eden Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı kurucusu ünlü iş adamı ve hayırsever Ahmet Keleşoğlu adına verilen özel ödüllerin Bilim Ödülü, Eğitim Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekrem Sezik’in oldu. -Başarı Ödülleri Eczacılık Fakültesi öğrencileri Beyzanur Özdamar, Furkan Kaya ve Baran Akın’a verildi.

Oylama Sonucunda Verilen Ödüllerin Kesilmesi

Oluşturulan özel elektronik alanda 6620 eczacının yaptığı oylama sonucunda belirlenen ödül sahipleri;

2023 Firma-Eczane Bağlantısı Ödülü – Orzax, 2023 Farmakokinetik-İnovasyon Ödülü Well Works Türkiye / Hangovershot, 2023 En İyi Dermokozmetik Firması – Dermoskin, 2023 Multivitamin Ürünü Medicago / Lipozomal Multivitamin, 2023 Anne-Bebek Dostu Firma – Nutricia, 2023 Tamamlayıcı Beslenme Firması – Orzax , 2023 Çocuk Sağlığı Ürünü – Doktor İlaç / Argivit Focus, 2023 Etkili Kombinasyon Ürünü – İlko İlaç / Wellcare-Collagen, 2023 Saç Bakım Ürünü – Biota / Bioxcin, 2023 Ağız Diş Bakım Ürünü – Haltron / Glimo Deva, 2023 En İyi Çıkış Yapan Firma- Orzax , 2023 Cilt Sağlığı Çalışması – Dermoskin / Yüz Koruyucu Krem, 2023 Eklem Kas Sağlığı Çalışması – RC Farma/Kartix, 2023 Eczane Tasarım Ödülü – Ayben Tekerek, 2023 Sosyal Sorumluluk Projesi – Orzax/Sarı Dayanak.

Eczacılığın “en iyi” ödülleri muhteşem bir geceyle sahiplerine verildi

Özel Onur Ödülleri

Seçim Kurulu tarafından verilen Özel Onur Ödülleri;

Uzun Ömür Onur Ödülü – Eczacı. Berat Beran, Danışman Eczacı Ödülü – Eczacı. Uludağ Cin (Tip 1 Diyabetli Çocuğa Danışmanlık), Toplum Sağlığı Ödülü – Aktif Eczacılar Derneği (Anne Sütü Projesi), İlaç ve Eczacılık Bölümü Hizmet Ödülü – Farmetik İşletme Eczacıları Derneği (Geleceğin E-Devleti Toplantısı) ), Eczacılık Özel Onur Ödülü – Eczacı. Nurten Saydan, Sarsıntı Bölgesine Koşulsuz Güçlendirme Ödülü (BSHA-Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

haberortahisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu